tidligere-arrangementer

Tidligere arrangementer

Mathilde Falch med band

Dato: 23. oktober 2019

Mathilde udgav i oktober 2017 sit 4. album ”Som Børn På Ny”. Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Charlotte Schultz (keyboard og kor), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar og producer af Mathildes to seneste albums).

Læs mere »
Jane og Shane spiller

Jane & Shane

Dato: 30. november 2019

Besøg af Jane & Shane på Lykkebjerg er efterhånden blevet en fast årlig tradition. Denne gang sidst i november og dermed også med et twist af jul.

Læs mere »

AFLYST – Eddie Skoller

Dato: 21. marts 2020

Tid: 20.30 til 23.30

Sted: Jyderupvej 87, 4291 Ruds Vedby

AFLYST - Eddie Skoller er uden tvivl en af landets allerstørste entertainere. I 2018 kunne han fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner, og det markerer han med det helt nye show ‘Nostalgi er ikke, hvad det har været’. Kom og lyt til sange som: Sardinen, En Enkel Sang om Frihed, Hugo, Søndags BT og mange flere.

Læs mere »
Jane og Shane spiller

Jane & Shane (udendørs)

Dato: 16. august 2020

Tid: Kl. 14

Vi ønsker at markere 10-året for vores Mad&Musik arrangementer, og det skal selvfølgelig ske i selskab med Jane & Shane, som har været et fast indslag gennem alle årene. Glæd jer til et forrygende gensyn med de to skønne musikere, som med deres smittende humør og skønne samspil giver os alle endnu en fantastisk oplevelse.

Læs mere »

Hyldestkoncert til Benny Andersen

Dato: 31. oktober 2020

Tid: k. 20.30

Sted: Jyderupvej 87, 4291 Ruds Vedby

I august 2018 mistede vi en af Danmarks mest folkekære kunstnere - nationalpoet, forfatter, pianist og komponist Benny Andersen. Nu har bassist Jens Jefsen og trommeslager Morten Lund, som begge turnerede med den originale Dissing/Andersen kvartet, samlet et nyt orkester, som hylder Povls og Bennys univers. I front Rasmus Dissing og på klaver Henrik Gunde. Glæd jer til et dejligt genhør med Benny Andersens musik i en ny skøn Dissing fortolkning.

Læs mere »