Dyrene

felix

Felix

Felix har i snart mange år haft en stor plads hos mange børn på ferie her. Felix nærmer sig efterhånden pensionen men vil stadig gerne trække ture med de mindste børn.

prins

Prins

Prins flyttede hertil sammen med Felix kort tid efter vi startede med bondegårdsferie. Prins bliver ikke redet, men elsker at blive striglet og flettet.

martha

Martha

Martha blev født hos naboen men gik hurtigt hjemmefra. Efter et par forgæves forsøg på familiesammenføring blev Martha flaskekalv hos os. Martha er nu fører i koflokken. Mange tror fejlagtigt, at hun er en tyr - men en ko kan også have horn

star

Star

Star er født i Holland i 2004 og bærer navnet A STAR IS BORN. Star er den mindste af vores ponyer og flyttede til Lykkebjerg efter hun pludselig gik som eneste hest, hvor hun hidtil havde boet. Star er sød og omgængelig og god til de mindste børn.

hane

Hanen

Hanen bor i et område med frugttræer. Gerne sammen med en anden hane eller nogle ældre høns. I kan høre hanen gale, når det bliver lyst.

hoensene

Hønsene

Hønsene går i en stor indhegning langs tennisbanen. Her kan de støvbade og snappe blade m.m. fra mirabelletræerne, der står langs hegnet. Vi har to racer - Isa Warren og Lys Sussex. I forbindelse med den daglige fodrerunde bliver der også samlet æg og fortalt om hønsene, og der bliver gættet på, hvor mange æg en høne lægger om dagen

storm

Storm

Storm blev født i november 2009 på Strids Mølle i en stormfuld nat - deraf navnet. Ingen vidste han skulle komme, og han kunne ikke blive på Strids Mølle og kom derfor til Lykkebjerg i 2011. Storm bliver hovedsageligt redet om sommeren.

bertha

Bertha

Bertha er født i 2006 og kom hertil i 2011 fra Tranemosegård. Bertha er en stærk lille pony og god til de lidt større børn. Hun kan være lidt egenrådig på fold og svær at indfange, men hun har som regel svært ved at takke nej til en godbid

faar

Fårene

Vi har 9 moderfår, som får klippet uld og klove i september måned. I oktober får de besøg af vædderen, og vi plejer derefter at kunne tage imod nye lam i forbindelse med påskeferien.

ninka

Ninka

Ninka flyttede ind i 2018, efter hun tilsyneladende var blevet sat af ud for vores nabo. Hun kunne ikke rigtig enes med familiens kat og flyttede over til os. I må meget gerne plukke mælkebøtteblade til kaninerne, når I er på ferie her eller bare på besøg.

nougat

Nougat

Nougat kom hertil i foråret 2019 fra en familie i nærheden, hvor hun ikke længere kunne blive. Begge kaniner bor inde om vinteren, men så snart det bliver varmt igen, kommer de ud i et stort bur med græs.

hannibal

Hannibal

Hannibal kom til Lykkebjerg i 1997, og var den første hest på gården i nyere tid. Hannibal bor ude hele året, og er glad for at rulle sig, som det fremgår. Han er er stærk lille hest, men kan have dage, hvor han ikke gider ride, hvilket han tydeligt viser allerede på folden.

panda

Panda

Den 11. april 2019 fik vi vores egen Panda. Hun er nu vokset sig stor og stærk og skal blive på Lykkebjerg. Hun vil blive indlemmet i flokken af moderfår, når en af de nuværende får går på pension.

Pyt

Pyt

Pyt er født på Lykkebjerg i 2008. Hendes mor var opstaldet her, men da ejerne ikke viste særlig interesse for det lille føl - som ingen vidste skulle komme - blev hun navngivet Pyt. Pyt bliver mest redet om sommeren. Hun har et stort temperament og skal helst rides af de større, lidt øvede børn.

Niklas

Niklas

Niklas er født den 18. maj, 1993 og bærer navnet Niklas Overgård. Niklas er en stor og stærk fjordhest, som også kan rides af voksne. Han er temmelig godmodig og kan virke doven, men med en øvet rytter på ryggen, skal han nok vise, hvad han kan.

Fie

Fie

Fie kom til Lykkebjerg i 2009. Hun er elsket af alle - store som små. Fie bor ude hele året, da hun lider af støvallergi og derfor ikke trives så godt i boks. Fie er super rolig og godmodig og kan rides af både børn og voksne.

geder

Gederne

Gederne er her primært for hyggens skyld. Desuden er de gode til at hjælpe med afgræsning af svært tilgængelige områder. Gederne kan bo ude hele året, bare de får masser af halm inde i huset, når det er koldt.

Mona

Mona/Pjuske

Mona/Pjuske blev født i forsommeren i maskinhuset. Her er der forbudt adgang for alle børn. Mona er meget kælen og nysgerrig, så det er nødvendigt at holde godt øje med hende, så hun ikke pludselig befinder sig inde i en af lejlighederne

Tino

Tino

Tino kom til Lykkebjerg i august 2019. Han er 11 år og bærer navnet Ginnie´s Tino. Tino er en stor, stærk fjordhest med et meget roligt sind. Han er så småt ved at blive redet i form, og han skulle gerne kunne aflaste Niklas og Fie.

Lille Klaus

Lille Klaus

Lille Klaus er født i Ougtved i 2005 og kom til Lykkebjerg i august sammen med Tino. De to havde altid gået sammen, men Lille Klaus er hurtigt blevet integreret i ponyflokken, og Tino går nu sammen med Fie og Hannibal. Lille Klaus er en stærk, sød og rolig pony, som kan rides af alle børn.

Beauty

Beauty

Beauty kom til Lykkebjerg for efterhånden 18 år siden. Han kom sammen med sin mor Bonnie, som nogle af jer måske kan huske. Beauty bliver kun redet en smule, men er meget glad for at blive stiglet og flettet. Beauty er nem at få fat i på fold og kommer nysgerrigt en i møde, når der bliver kaldt.

Ninus

Ninus

Ninus er vores gamle hankanin. Han er født her for snart mange år siden. Han er meget rolig og kælen og vil gerne snakkes med. Han elsker gulerødder og mælkebøtteblade. Om vinteren bor han i vinterstalden, og om foråret flytter han i udendørs bur med adgang til græs.

snowy

Snowy

Snowy har i flere år været på en lille udflugt til Tersløse, hvor han har hjulpet til ved påskegudstjenesten. Her hjemme er han bare et æsel. Indimellem stædig men glad for at blive striglet og give en lille trækketur.

Viggo

Viggo

Viggo er vores søde hund, som hjælper med at modtage jer, når I kommer til gården. Han er en labrador og født i 2015. Det er meget vigtigt, at I hjælper os med at passe på ham, så I må ikke give ham mad, selvom det kan være fristende. Viggo færdes frit på gården, og har et hus i vores have. Viggo kan have svært ved fremmede hunde, og vi har derfor besluttet, at det ikke længere er muligt at medbringe hunde her på ferie.