Portræt af Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen trio

Dato: 23. september, 2023
Tid: 18.00

Vi glæder os til at byde Anne Dorte Michelsen trio velkommen for 3. gang på Lykkebjerg.

Popstjerne, sangskriver, humorist, debattør, Anne Dorte Michelsen har mange ansigter og mange navne, og hun har igennem hele sin omfattende og produktive karriere set både langt ind i sig selv og vidt ud over verden. 

Det hele startede med gennembruddet som sanger og sangskriver i popgruppen Tøsedrengene, hvorfra numre som ”Bruge og bruges” og ”Ud under åben himmel”, i selskab med mange andre af gruppens største hits, for længst er blevet folkeeje. Sange som ”Snebær og kastanjer”, ”Før eller siden” og ”Jeg har lagt mine våben” står i dag som klassikere, og er sammen med flere andre af Michelsens numre, blevet genindspillet af kolleger både ude og hjemme.

I 90’erne sprang Anne Dorte Michelsen ud som humorist og satiriker. Først med ”En lykkelig familie” og siden med gruppen Venter på far, hvis dristige schlagere om livet med støvekost og kittel, blev et overraskende hit, og sange som ”Der er altid noget at gøre for en husmor” sneg kønsrolledebatten ind ad bagdøren hos det til tider feministforskrækkede danske folk.

I det nye årtusind har Michelsen desuden udgivet en række soloalbums med sange, der kredser om det voksne liv og kunsten at bevare roen og overblikket samt modet til at turde miste det igen. Smukke ballader og hymner som ”Hej far”, ”Hvis du vidste” og ”Magt og afmagt” vil folde sig ud under koncerten.

Anne Dorte er her i juni udkommet med sit seneste soloalbum siden 2015 Thumbs Up, som viser nye sider af sangskriveren. Michelsen ser med sit erfarne, voksne jeg sit unge, åbne pigesind i øjnene med et kærligt og forsonende blik.
Anne Dorte er, som hun selv siger både en ’F*cking feminist, en rebelsk Volvoejer og et søgende menneske’

På scenen bliver Anne Dorte akkompagneret af Jon Grundtvig og Annika Askman på guitar og vokal. 

Billetter bestilles på info@lykkebjergferie.dk eller 2232 9208

  • Mad&Musik: 575,-
    Mad&Musik fra klokken 18.00
  • Musik: 325.-
    Musik alene med adgang fra klokken 20.00
  • Koncert klokken 20.30

Vi glæder os til at se jer.