Kommende koncerter


Henning Stærk Trio (Akustisk)

Fredag den 27. oktober

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”. En aften med store sange, der tager publikum med på en rejse gennem Henning Stærks lange og flotte karriere, krydret med og bundet sammen af historier og anekdoter fra de over 50 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler.

Vi håber I vil tage godt imod denne mulighed for alligevel at få en aften med dejlig Mad & Musik.

Mad & Musik med start kl. 18.00 - kr. 395,-.

Musik alene med start kl. 20.30 - kr. 200,-.

Billetter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 22 32 92 08.

Mathilde Falch m. band - aflyst

Pressemeddelelse udsendt 8. oktober 2017

Jeg er enormt ked af at skulle sende denne meddelelse: Det er med stor beklagelse at jeg er nødt til at aflyse mine sidste koncerter i år.
Jeg er højgravid og er ramt af svær bækkenløsning.
Jeg havde håbet, at jeg kunne gennemføre koncerterne her i oktober og november, men jeg må nu - på alvorlig opfordring fra læge, jordemoder og min familie - smide håndklædet i ringen og følge opfordringen om at holde sengen for ikke at risikere varige skader.
Jeg har glædet mig så meget til at spille og til at møde alle jer, der er så søde at komme ud og høre mig og bandet. Det gør mig enormt ærgerlig overfor alle jer, der har købt billetter til koncerterne og arrangørerne, der har lagt tillid, glæde og energi i. Jeg elsker at spille, men jeg må erkende, at jeg er nødt til at passe på mig selv og min lille, elskede søn i maven.
Vi prøver at flytte alle de planlagte koncerter til næste år, hvor jeg virkelig håber, at I har lyst til at komme ud igen. I bedes kontakte spillestederne for at få refunderet eller flyttet billetterne. Anden kontakt rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
For at få mest mulig ro op mod fødslen rykker jeg desuden release af mit nye album FREM! Mit 4. album ’Som Børn På Ny’ udkommer derfor allerede den 30. oktober 2017.

Masser af kærlighed
fra Mathilde Falch

 

Fredag d. 27. oktober

Mathilde Falch udkom i oktober 2015 med sit tredje og anmelderroste album Alle Taler. Lige nu er hun igen aktuel med nyt album med titlen Som Børn På Ny, som udkommer i november. Med sig har hun Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

Som tidligere er det også denne gang muligt at vælge spisning inden koncerten.

Mad&Musik med start kl. 18.00 - kr. 395,-. Musik alene med start kl. 20.30 - kr. 200,-.

Billetter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 22329208.

Bent Fabricius-Bjerre med Trine Palle og trion De Græd

Søndag d. 10. september

Denne gang kun Mad & Musik og med start kl. 17.30.

Pris: 600 kr.

Venteliste

Ekstra koncert fredag den 8. september

Denne aften også kun Mad & Musik med start kl. 17.30.

Pris: kr. 600,00

Billetter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 22329208

 

Sjællandske skriver om koncerten:

"Han har givet os Alley Cat, temaet til Olsen-Banden og - Matador. Tre blandt uendeligt mange.

92-årige Bent Fabricius-­Bjerre debuterede som musiker i 1938. Til næste år er det 70 år siden og aktiv - det er han stadig.

10. september sætter Bent Fabricius-Bjerre sig til klaveret på scenen på Lykkebjerg ved Reerslev for sammen med skuespilleren Trine Pallesen (vokal) og trioen De Græd (det hedder de!) at levere en koncert, som gæsterne ikke glemmer lige med det første. Det er, alt andet lige, måske det største navn, Gitte og Niels Henrik Nielsen på Lykkebjerg har trukket til Vestsjælland."

Læs hele Sjællandskes artikel

 

Billetter på 22329208  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle arrangementer omtales nærmere i vores nyhedsbreve,

som I kan tilmelde jer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Go To Top